Lugn dag

Postat den
Hej hej!
Sitter just nu i soffan och kollar på Robinson, ska snart äta mitt kvällsmål. 
Min dag har var väldigt lugn, har inte hänt så mycket. Vilket till sin del är ganska trist 😁 Hade ett balmöte idag på skolan där vi planerade lite inför 9:ornas bal i juni, ska bli så kul 😊  Imorgon har jag nationella prov i fysik, 3 timmar skrivande... Jippi. Jag hoppas bara att det ska gå bra, är himla nervös och osäker på om jag kan något överhuvudtaget haha. Imorgon får man även veta den preliminära antagningen till gymnasiet man sökt till, ihhh. Ännu mer nervöst!! 
Och om inte det var nog så ska jag också in till SCÄ och träffa Nils-Erik (en av doktorerna). Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag och mamma har några frågor med oss som vi ska ställe. Återkommer imorgon men förhoppningsvis några bra nyheter. Puss och kraaam!

Mitt vanliga eftermiddags-mellis. 

Min frukost

Postat den
 Tänkte bara lägga upp ett snabbt inlägg med min frukost, i brist på annat. :) Behandlarna från SCÄ var här idag och vi skrev en vårdplan för denna månad, första gången jag fick pröva att göra det. Det var i princip samma sak som en iup man får i skolan haha. Rätt skönt att få allt uppskrivet, både problem och framtida mål, det gör det lite enklare att suga åt sig. Mitt kvällsmål idag blev försenat en timme pga att jag somnade i soffan när mamma kolla på jordskott haha. Var inte speciellt trött men har haft ont i huvudet hela dagen, så det var nog därför. 
Ska försöka sova nu så ni får ha det gött, puss och ta hand om er!

Yoghurt med havreringar, 2 knäckemackor en med smör+paprika en med smör+ost+paprika och juice. 

Lunch hos scä

Postat den
Godmorgon. 

Sitter just nu och kollar på tom & Jerry, haha. Älskar barnprogram faktiskt, det är liksom väldigt många minnen i det. Det fick bli lite senare frukost idag eftersom att vi bestämde oss för att ta sovmorgon, vilket var extremt skönt!

Igår var vi hos scä för att äta lunch med mina behandlare. Det var fruktansvärt. Jag höll på att brista ut i gråt när vi satt där och åt, det var hemskt att behöva äta allt som lades upp eftersom att det var första gången jag skulle äta en full portion. Men efter typ 40 min så var tallriken tom och jag fick så mycket beröm för att jag var stark och bla bla bla. Men jag mådde så fruktansvärt dåligt, det har förstört hela min vecka och jag mår bara skit 😞 hoppas att det går bättre idag, puss på er!
Jag gillar blå som ni kan se 😅

Hej där!
Jag heter Emma och är en 15 åring som befinner sig en bit söder om Sthlm. Jag bloggar framför allt om min vardag då jag precis har påbörjat behandling av en ätstörning (sedan 25/3), men det händer också att det dyker upp fotografier och inspiration. Hoppas ni finner något intressant nog för att fortsätta läsa. Kram!