Decemberbarn

Postat den
10 bra saker med dagen:
 
- Kemiquizet gick bra (vilket inte spelar någon roll, men ändå).
- Fick reda på mattebetyget och det var inte en katastrof.
- Jag fyller hela 15 år idag (och fick fin fina presenter hehe).
- Mina kompisar var här och fikade efter skolan och jag älskar dem så mycket.
- Hade en rolig tekniklektion där vi fick koppla olika grejer som i sin tur blev bl.a. en radio.
- Mitt rum är hur mysigt som helst och jag blir glad av att vara där.
- Jag fick inga läxor idag och har endast en skrivuppgift denna vecka, så skööönt!
- Fick förvånatsvärt bra feedback på en engelskatext och jag hoppas verkligen att jag kan hålla upp mitt betyg! 
- Jag döda mina armar med lite snabbträning, najs najs.
- Jag var glad.
Lite äldre julbild, då snön fortfarande fattas :c
 
Har det hänt er någe bra idag? Jag ska ta och kolla på någon julfilm och bara gosa med katten. Hoppas att eran dag har varit helt fantastisk! Moua ^^

Julpynt och sömnlöshet

Postat den
Hej där!
Hela dagen har varit otroligt seg och jag känner att jag bara vill sova. Fick ingen somn innat och detta påverkar såklart hela min skoldag, blö, jag är så dum som inte kan somna vid rätt tid.... Knäppaste är att, om jag somnar en timme senare än menat så vaknar jag alltid tidigare än jag ska..
Var iallafall uppe tidigt imorse och fixade frukost som jag åt framför julkalendern, har ändrat hela min "morgonrutin" för att jag ska äta samtidigt, men det är så himla mysigt. Vet inte vad jag tycker om julkalendern än, det återstår att se helt enkelt..
Fint julpynt hänger i våra fönster. Julen är snart här (och vi har fortfarande ingen snö!!!) och jag blir bara gladare! De kommande dagarna kommer nog gå fort, usch.. På söndag kommer morfar hit för att fira min födelsedag som är på måndag. Mamma har gjort en pepparkaks-cheesecake (mer för henne själv än mig eftersom att jag är så kräsen haha), så den kommer förtäras med njutningar.
Här är vår adventsljus-stacke för iår, mammas egna verk. Hon är bra allt händig ibland, gulliga mamma! Den är iallafall jättefin och hur söt som helst + billigt. 
Alla bilder var tagna igår då solen faktiskt visade sig på vår gråa himmel. Idag var det mörkt och solen var skygg, som vanligt...
Ha en mysig kväll, puss!
Hej där!
Jag heter Emma och är en 15 åring som befinner sig en bit söder om Sthlm. Jag bloggar framför allt om min vardag då jag precis har påbörjat behandling av en ätstörning (sedan 25/3), men det händer också att det dyker upp fotografier och inspiration. Hoppas ni finner något intressant nog för att fortsätta läsa. Kram!