Det var länge sedan

Postat den
Jag anmäler mig frivilligt till priset för sämsta blogguppdateraren genom tiderna, det är lugnt!
Nej men skämtåsido. Förlåt för att jag inte har bloggat på snart ett år (känns det som!!). Jag kan berätta om alla anledningar till varför, men många förstår nog att det är mycket med skolan, fritiden och allt annat som ingår i ens vardag. Så det skulle vara jättegulligt om ni bara automatiskt förstår varför bloggen har varit så tom! 
Men jag ska försöka börja blogga igen, denna vecka är stressig och jag har inlämningar m.m så det kan bli lite si sådär. Men jag ska försöka!
Detta åt jag till frukost medan jag knåpade ihop en powerpoint till min franskaredovisning imorgon. Hoppas att det går bra, pp är väl inte den snyggaste men jag gör så bra jag kan! Iaf frukosten var chokladgröt med lite banan, hallon och linfrön uppepå. Ofantligt gött, tipsar er hårt om denna gröt! :3
Puss på er, här vankas mer läxor!
Hej där!
Jag heter Emma och är en 15 åring som befinner sig en bit söder om Sthlm. Jag bloggar framför allt om min vardag då jag precis har påbörjat behandling av en ätstörning (sedan 25/3), men det händer också att det dyker upp fotografier och inspiration. Hoppas ni finner något intressant nog för att fortsätta läsa. Kram!