Nyfunnen kärlek.

Postat den
 
 
 
Älskar musik, har alltid gjort kommer alltid göra. Men på senaste tiden, under ett par veckor, så har det bara varit blöh dehär med musik. Har inte hittat ny musik, vilket jag brukade göra hela tiden. Men jag har varit inne i någon slags torka och har bara inte funnit någon inspiration och musik har helt enkelt varit tråkigt att lyssna på. 
MEN igår så surfade jag runt lite och hittade några låtar. Och jag är så jävla glad ska jag säga er, blir så lycklig av att hitta ny musik. Det är som att upptäcka ett helt nytt land ;D
 
De låtar som ni ser här ovanför är såklart inte alla hittade på en gång. T.ex. Wonderwall har funnits på min lista ett bra tag, men aldrig framförd av Ryan Adams, men fy fan. Det är nog den ända versionen jag kommer lyssna på framöver! Och har lyssnat på Lana ett tag nu, men alltså Old Money är det bästa jag hört på länge, älskar verkligen henne!
Och nu när jag kollar på låtarna som finns här så ser jag att jag har fått en helt ny musiksmak (har alltid gillat all sorts musik, men har aldrig varit riktigt inne i en genre). Nej men hur som helt. 
Lyssna på dessa låtar, även om du är van vid att lyssna på gamla discodängor eller screamo.;)
Ge dem ett försök, puss!M
Hej där!
Jag heter Emma och är en 15 åring som befinner sig en bit söder om Sthlm. Jag bloggar framför allt om min vardag då jag precis har påbörjat behandling av en ätstörning (sedan 25/3), men det händer också att det dyker upp fotografier och inspiration. Hoppas ni finner något intressant nog för att fortsätta läsa. Kram!