London: Dag 2

Postat den av Xmmasxd.blogg.se
Torsdagen, vår första heldag, var redan fullbokad. Först tog vi tunnelbanan till Towerbridge. Där möttes vi av ofantligt mycket folk och turister som vi var förstod vi nada... Några minuter av promenerande upptäckte vi alla plastblommor som ett gäng med människor höll på att sätta upp.
Vi hade sett dem på onsdagen men visste inte varför alla gick runt med dem på kavajerna (så vi gjorde lite research när vi kom till hotellet). Det var för att visa respekt för alla som dött under 1:a världskriget, väldigt vackert och bilden gör det inte alls rättvisa! 
Vi traskade sedan vidare efter att ha kollat på blommorna. Nu var det time för Tower Bridge (det var min önskedestination under resan)... Jättemycket folk som ni ser, men så fint det var! Nästa gång blir det att se den på kvällen ;)
Vi kom närmare och jag knäppte lite fler bilder, både på tornen och byggnader runt om...
Sen så var vi "inne", wihooo! Så stora tornen var och det var väldigt mysigt med den gamla konstruktionen...
Vi gick aldrig över den utan stannade till och blickade över vattnet och tittade på folk nere på en sidogata (?? vet inte vad jag ska kalla det) som gick under själva bron.
När vi hade stirrat klart bestämde vi oss för att promenera till en annan tunnelbanestation för att åka till nästa ställe. På vägen hittade jag en Starbucks och var tvungen att köpa en dricka eftersom att dem börjat använda deras julmuggar, haha... Tog lite fler kort på byggnader, det är ju himla kul!!
Vi gick förbi dessa, vad ska man kalla dem... Vakter? Finklädda var dem iallafall och jag älskade hunden som stod där, så söt! 
Sedan åkte vi till Covent Garden och promenerade runt en stund innan vi hämtade ut våra biljetter till musikalen Mamma Mia. Efter vi hämtat ut dem så åt vi och sen var det dags att ta sina platser på teatern. Superbra musikal (fast föredrar filmen), dem var jätteduktiga och det var hur kul som helst att se den. Bild nr 2 är på gatan som vi gick förbi tillbaka till stationen innan vi åkte hem! Mysigt värre ^^
Dag 3 kommer ut imorgon :)

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Vad fina bilder

Svar: Tack!
Kram (:
xmmasxd.blogg.se

2014-11-20 @ 19:13:03
URL: http://efji.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Harry Potter, bloggdesign, te, fotografering,
serier, vänner, musik, filmer, pyssel, inredning, inspiration, träning, recept, och en massa annat fint...