Lugn dag

Postat den
Hej hej!
Sitter just nu i soffan och kollar på Robinson, ska snart äta mitt kvällsmål. 
Min dag har var väldigt lugn, har inte hänt så mycket. Vilket till sin del är ganska trist 😁 Hade ett balmöte idag på skolan där vi planerade lite inför 9:ornas bal i juni, ska bli så kul 😊  Imorgon har jag nationella prov i fysik, 3 timmar skrivande... Jippi. Jag hoppas bara att det ska gå bra, är himla nervös och osäker på om jag kan något överhuvudtaget haha. Imorgon får man även veta den preliminära antagningen till gymnasiet man sökt till, ihhh. Ännu mer nervöst!! 
Och om inte det var nog så ska jag också in till SCÄ och träffa Nils-Erik (en av doktorerna). Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag och mamma har några frågor med oss som vi ska ställe. Återkommer imorgon men förhoppningsvis några bra nyheter. Puss och kraaam!

Mitt vanliga eftermiddags-mellis. 
Hej där!
Jag heter Emma och är en 15 åring som befinner sig en bit söder om Sthlm. Jag bloggar framför allt om min vardag då jag precis har påbörjat behandling av en ätstörning (sedan 25/3), men det händer också att det dyker upp fotografier och inspiration. Hoppas ni finner något intressant nog för att fortsätta läsa. Kram!