Tips på serier.

Postat den av Xmmasxd.blogg.se
1. Supernatural.

"Supernatural berättar historien om Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles), två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan."

Åhhhh vad jag älskar denna serie, går nog inte att beskriva med ord! Började kolla på denna serien i vintras (kanske) och har finally kommit till säsong 9. Det tog sin tid men gud vad bra den är, älskar varje sekund som jag kollar. 
Detta är ett tips till er som gillar lite fantasy, men också action. Det känns svårt att sätta den under en kategori, men det är nog dem som passar bäst! 
 
2. Orange is the new black
 
"Piper Chapman, en ung kvinna, har i ungdomen smugglat knarkpengar åt sin dåvarande flickvän, Alex. Strax innan brottet blir preskriberat blir hennes roll upptäckt. Snarare än att riskera en hård dom, går hon med på att sitta 15 månader i fängelse."
 
Ännu en riktigt älskvärd serier. Både rolig och sorglig på samma gång. Bara grym helt enkelt. Detta är ett självklart tips enligt mig, älskar karaktärerna och upplägget (som är skitbra). Kollar du inte på Oitnb måste du göra det!!
 
3. Under the dome
 
" Under the dome berättar historien om invånarna i den lilla staden Chester Mill i Maine, där en massiv, transparent, oförstörbar kupol plötsligt skär dem från resten av världen. Utan tillgång till Internet, inga mobilsignaler och begränsad radiokommunikation, måste de människor fångade inuti hitta egna sätt att överleva med minskande resurser och ökande spänningar."
 
Jag började kolla på denna serie för ungefär 3 dagar sen, och jag är redan besatt. I början var jag liiiite tveksam över vad som skulle hända. Liksom vad kan hända inom en kupol. Men jag tycker verkligen att de har skapat ett koncept (kan jag använda det ordet i detta sammanhang haha) som fungerar skitbra. Serien är dessutom baserad på boken av Stephen King, som är ganska känd för sina underliga historier. Jag är på sista avsnitten på säsong 1 just nu... Kan knappt bärga mig! 
Spännande och dramatisk med väldigt duktiga skådisar, tips tips tips.
 
Bilderna är tagna från Google men collagen är gjorda av mig


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Harry Potter, bloggdesign, te, fotografering,
serier, vänner, musik, filmer, pyssel, inredning, inspiration, träning, recept, och en massa annat fint...